Poslední kusy
 

Jak jíst a udržet si zdraví

 

Kniha vznikala s cílem přiblížit čtenářům jednoduchý a přirozený způsob posílení vlastního zdraví. 

Dostupnost Poslední kusy (4 ks)
Běžná cena 245 Kč
Ušetříte 60 Kč (–24 %)
185 Kč
168 Kč bez DPH
   
Kategorie Kuchařky
 

Kniha vznikala s cílem přiblížit čtenářům jednoduchý a přirozený způsob posílení vlastního zdraví. Za posledních 100 let bylo popsáno mnoho nových poznatků o vitaminech a minerálech, ale především o zdravé výživě, která může zabránit vzniku řady onemocnění. V první části knihy se autoři soustředí na výživu a výběr zdravých a výživově hodnotných potravin. Druhá část se věnuje mikroživinám, jejich známým účinkům v metabolismu člověka a také jsou zde popsány základní zdroje těchto látek v potravě. Dále jsou rozebrány některé účinky probiotik a přírodních látek. V poslední části je popsán zdravý a vyrovnaný jídelníček, sestavený nejen z pohledu energetického, ale také z hlediska volby potravin. Potraviny jsou vybírány s důrazem na pestrou a vyváženou stravu, dostupnou na trhu v ČR, a na potraviny s minimálním využitím chemických přídatných látek, s podporou tzv. ekologické produkce.

Autor Jaromír Astl, Eliška Astlová, Eva Marková
Formát 148 × 210 mm
Vazba brožovaná
Počet stran 328
Rok vydání 2009
ISBN 978-80-7345-175-2
EAN 9788073451752